Блог

  1. Тестування слайдеру

    Дізнатись більше »
  2. Як мотивувати дітей до творчості?

    Як мотивувати дітей до творчості?

    Як складно інколи буває виховувати маленьких митців. Ось прибігають вони до тебе, показують нову картину, і так хочеться сказати “Вау, так це ж Шедевр!” Але робити цього не треба. Принаймні так кажуть викладачі американських Art of Education University та Thrive Art School у своїх роботах. Ділимося їх основними тезами:


    У творчому вихованні надзвичайно важливі правила та рамки. Дивно, так? Але не стільки для дитини, скільки для батьків. Ти не можеш бути критиком робіт своєї дитини. Якщо малі показують свої малюнки та питають

    Дізнатись більше »
  3. Як підготуватися до відпустки з дитиною? Відповідає лікар педіатр

    Як підготуватися до відпустки з дитиною?

     

    Підготуватися до відпустки з маленькою дитиною — випробування для батьків у звичайний час. А коли у картину вписалася пандемія, рівень стресу підскочив до космічних масштабів.

    Що треба брати з собою? Чи потрібно брати велику аптечку? Які прививки робити та до яків лікарів звертатися? Скільки валіз пакувати? Та і узагалі, чи так потрібна та відпустка :)

    Головне — не хвилюйтеся. Все буде добре! Спеціально для батьків, які не знають що робити (та і тих, хто хоче перевірити себе) ми разом з #ДругДодо, педіаторкою Іриною Платоновою створили чек-ліст того, що треба зробити перед відпусткою.

     

    Ділимося з вами:

     

    Лікарі, прививки та інші цікавинки

    • Відвідайте вашого лікаря за 6-8 тижнів до відпустки (щоб мати час за необхідності здати аналізи та зробити щеплення).
    • Проконсультуйтеся щодо організації
    Дізнатись більше »
  4. Чи варто купувати дітям розмальовки?

    Чи варто купувати дітям розмальовки?

    В останні десять років розмальовки набули надзвичайної популярності. Якщо раніше це було середьно-популярною розвагою для малюків, то тепер полиці магазинів завалені зошитами, рулонами та листами з розміченими малюнками для всіх — з простими, великими малюнками для найменших, відомими казковими персонажами та важкими, деталізованими малюнками-антистресами для дорослих. Навіть актуальні зараз картини по номерах можна вважати великою розмальовкою. Але ось питання — чи так розмальовки корисні для дітей? Чи є вони цією чарівною паличкою, що заспокоїть, розвине навички та підніме настрій будь-якому малому? Ми вирішили розібратися у темі, та ділимося результатами з вами.

     

    На наше здивування, думки спеціалістів розійшлися — одні вважають розмальовки важливим елементом у розвитку дитини, а інші — застарілою іграшкою, якій є місце тільки у домашньому відпочинку.

     

    Хейлі ван Браам, магістр когнітивної психології Університету Амстердаму, що спеціалізується

    Дізнатись більше »
  5. Вчимося робити поробку-вишиванку з паперу. Відео-урок

    На честь Дня Вишиванки, #ДругДодо, чарівна Ніка, розробила урок з виготовлення яскравої вишиванки з паперу. Поробку можуть робити діти віком від 3-х років, але їм знадобиться допомога дорослих у вирізанні маленьких деталей

     

    А ось важлива інформація про те, що вам знадобиться:

     

    Схема поробки 

    Схема вирізання квіточок 

     

    Якщо ваші малі ще не дуже добре вирізають — допоможіть їм підготувати деталі перед початком майстер-класу.

     

    Дізнатись більше »